Flaş Haber Yeni

• AKDEMİR VE KILIÇ AİLELERİNDE DÜĞÜN MUTLULUĞU • Hande ile İbrahim Kılıç evlendi.

•	AKDEMİR VE KILIÇ AİLELERİNDE DÜĞÜN MUTLULUĞU     •	Hande ile  İbrahim Kılıç evlendi.

- AKDEMİR VE KILIÇ AİLELERİNDE DÜĞÜN MUTLULUĞU

- Hande ile  İbrahim Kılıç evlendi.

Hande ve İbrahim Kılıç’ın nikâh şahitliğini Burdur Valisi Ali Arslantaş, Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur Tefennililer Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Şakır, İşadamı Osman Özeren ile birlikte yaptı. Genç çiftin nikâhını ise Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kıydı.

**

Hacer Aysun – Tuncay Akdemir’in kızı Burdur Yörük Kültürü Araştırma Derneği (YÖRKAYDER) Başkanı Alaettin Kalkan’ın yeğeni Hande Akdemir ile Gülter – Ayhan Kılıç’ın oğlu, Burdur Tefennililer Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Şakır’ın yeğeni İbrahim Kılıç ile evlendi.

17 Haziran 2023 Cumartesi günü Burdur Kemer İlçesi Belenli Köyü’nde yemek ikramı ile başlayan düğün, 19 Haziran 2023 Pazartesi günü Serenler Otel’de  saat: 20.00’da verilen balo merasimi ile devam etti.

Burdur, Antalya ve Isparta’dan Yörük dernekleri başkanlarının da katıldığı düğünde genç çiftin şahitliklerini Burdur Valisi Ali Arslantaş, Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur Tefennililer Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Şakır, İşadamı Oman Özeren  ile birlikte yaparken, nikahını ise Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kıydı.  Mutlu bir düğünle hayatlarını birleştiren Hande (Akdemir) ve İbrahim Kılıç’a ömür boyu mutluluklar dilediler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı baloda Sanatçımız Neslihan Yılmaz Ören’de sahne aldı.

Halil İbrahim Kara