AK PARTİ İGM VE BURDUR BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDI

AK PARTİ İGM VE BURDUR BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDI

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Burdur Merkez İl Genel Meclisi seçilen Volkan Mengi, Halil Çiçek ve Burdur Belediye Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı.

Dün Burdur Adliyesi’ne giderek mazbatalarını Burdur Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Enver Çolak’tan alan il genel ve belediye meclisi üyeleri,  mazbatalarının hayırlı olmasını dilediler.

MENGİ ve ÇİÇEK MUHABİRİMİZE KONUŞTU

Dün saat 14.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleşen mazbata töreni sonrası Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimize konuşan Ak Parti Burdur Merkez İl  Genel Meclisi üyesi Volkan Mengi: “Mazbatalarımızı Burdur İl Özel İdaresi’ne teslim edeceğiz. Büyük ihtimalle Ramazan Bayramı’ndan sonra pazartesi veya Salı günü ilk toplantımızı ilçelerimizden seçilen üyelerimizle beraber icra edeceğiz. Bu toplantı gününe kadar partilerimiz hazırlıklarını, görüşmelerini yapacaklar. İl Genel Meclisi’nde artık çoğunluğu yakalayan adaylar gerekli yerlere gelecekler. Bu konuda partilerin il başkanları, parti kurulları kararlarını alacaklar. Bizde alınan o kararları meclis üyeleri olarak grup başkanımız, il başkanımız ne derse aldığı kararlara uyacağız. Meclis olarak ona göre hareket edeceğiz. Çünkü grup sözcümüz henüz belirlenmedi. Grup sözcümüz belirlenecek.  Görevler verilecek. Cumhur İttifakı parti teşkilatları bir araya gelip, anlaşırlar ise inşallah adaylarımıza belirleriz.” dedi.

Ak Parti Burdur İl Genel Meclisi üyesi Halil Çiçek, bayramdan sonra toplanması planlanan Burdur İl Genel Meclisi’ne en yaşlı üyenin başkanlık edeceğini söyledi.  Yapılacak seçimlerde seçilecek  yeni başkanın en yaşlı meclis üyesinden başkanlık görevini devir alacağı bilgisini verdi. Çiçek, yapılan seçimlerin şehrimize, Burdur’umuza hayırlı olmasını diledi.

HABER: HALİL İBRAHİM KARA