Flaş Haber Yeni

AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANI MUSTAFA ÖZBOYACI; "BURDUR’UMUZA HİZMET ETMEK, HİZMETKÂR OLMAK İÇİN TEKRARDAN GÖREVE TALİP OLDUK"

AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANI MUSTAFA ÖZBOYACI;

AK Parti Yeni Burdur Vizyonu, 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 20.00’da Burdur Kültür Merkezi’nde tanıtıldı.

Tanıtım programına AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Ak Parti İl Teşkilatı ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı katılım gösterdi. 

“BİZLER BİLİYORUZ Kİ BURDURUMUZ HİZMETE AÇ”

Programda konuşan Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Türkiye'de 100 yıllık bir dönemin başladığına ve bu süreçte Burdur'un da önemli bir rol oynayacağına vurgu yaptı. Göreve talip olduklarında hizmetin ön planda olacağını ve şehrin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacaklarını belirten Özboyacı konuşmasına; "Cumhur ittifakı olarak geçen yıl Mayıs ayında kazandığımız zaferin ardından Türkiye 100 Yılı'nı artık başlatmış bulunmaktayız. Türkiye’ye 100 yıllarının ilk seçiminde Burdur belediyesinde yine bir ittifak ile inşallah alnımızın akıyla çıkacağımıza eminiz. Biz çok iyi biliyoruz ki Burdur’umuz hizmete aç. Bizler Burdur’a bir şeyleri yakmak yıkmak dökmek için değil, Burdur’umuza hizmet etmek, hizmetkâr olmak için tekrardan göreve talip olduk. İnşallah bizler Mehmet Şimşek başkanın liderliğinde meclis üyelerimizle birlikte 5 yıl boyunca Burdur'umuza çok güzel hizmetler edeceğiz. Milletvekillerimizle birlikte Ankara’dan Burdur’a bütün yatırımları yağdıracağız. Bunlardan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Burdur'un sorunlarını biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Bizler bunlar için göreve talibiz." ifadelerini kullandı.

 

Melisa Adınısever