15 TEMMUZ'UN KAHRAMANLARI BURDUR'DA DUALARLA ANILDI
Vali Tülay Baydar Bilgihan, 15 Temmuz Şehitlerinin Kabirlerini Ziyaret Etti
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, 13 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’de 15 Temmuz şehitleri Akif Altay ve Ali Yıldırım’ın kabirlerini ziyaret etti.

Çeltikçi ilçesine bağlı Güvenlik Köyü Asri Mezarlığı’nda gerçekleştirilen programa Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Programda Burdur İl Müftüsü Dr. Ali Hayri Çelik tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Vali Tülay Baydar Bilgihan ile protokol üyeleri, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Akif Altay ve Ali Yıldırım’ın kabirlerine karanfil bırakarak dua etti.
Son olarak Şehit kabirlerindeki ziyaretin ardından Vali Tülay Baydar Bilgihan ve beraberindeki heyet, şehit ailelerine ev ziyaretlerinde bulunarak ailelerle bir araya geldi.
Beyza Nur Akçay








