Flaş Haber Yeni

VALİ ÖKSÜZ, OSB ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

VALİ ÖKSÜZ, OSB ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

GÜROK İÇECEK VE PROYEM FABRİKALARINI ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde Proyem Yem Fabrikası ile Gürok Maden Suyu İçecek Fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Oluşturdukları istihdam ve üretim kapasiteleri ile İlimiz ve Ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Organize Sanayi Bölgelerindeki fabrikaları ziyaret etmeye devam eden Vali Öksüz, bugün de 2. OSB'de bir dizi incelemede bulundu.

İlk olarak Proyem Yem Fabrikasını ziyaret eden Vali Öksüz, programının devamında kısa süre içerisinde faaliyete başlaması planlanan Gürok Maden Suyu İçecek Fabrikasına inceleme ziyaretinde bulundu.

Proyem Fabrika Müdürü Sadık Durmaz eşliğinde fabrikanın üretim alanlarını gezen Vali Öksüz, sektör, hammadde ve pazar durumuyla ilgili bilgi aldı.

Son olarak Güral ailesi tarafından ilimize yapılan "Gürok Maden Suyu İçecek Fabrikasını" ziyaret ederek incelemede bulunan Vali Öksüz, Gürok Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Güral ve yöneticiler eşliğinde fabrikayı gezdi.

Fabrika içerisinde kurulumu tamamlanan makineler ile üretimi gerçekleşen içecekler ve üretim kapasitesi ile ilgili kapsamlı bilgiler aldı.

Ziyarette Vali Öksüz'e 2. OSB Bölge Müdürü Bülent Arslanboğa eşlik etti.

BURDUR VALİLİĞİ BÜLTEN