Flaş Haber Yeni

TEMA VAKFI FAALİYETLERİ TOPLANTISI YAPILDI

TEMA VAKFI FAALİYETLERİ TOPLANTISI YAPILDI

TEMA Vakfı Burdur İl Temsilciliği tarafından, faaliyetler ve gönüllük bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı, 11 Aralık Pazartesi günü saat 18.30’da Burdur İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. 
Düzenlenen toplantıda,  TEMA Vakfı Örgütlenme ve Saha Yönetimi Bölüm Başkanı Yardımcısı Arif Gürel tarafından TEMA Vakfı tanıtım sunumu yapıldı. Sunumun ardından TEMA Vakfı Akdeniz Bölge Koordinatörü Fatma Gülal Demirkıran Burdur temsilcilerinin yaptığı çalışmalardan bahsetti. 

TEMA Vakfı Burdur İl Temsilcisi Gülser Bülbül de TEMA Vakfı’nın faaliyetlerini ve gönüllülük hakkında konuştuğu toplantıda;  yönetim kurulu üyesi Sebahat Gümüş, Aşık Veysel’in Toprak şiirini okudu. Şair ve Besteci Hasan Hüseyin Kaya, Süleyman Erdönmez ve mahalli sanatçılar toplantıda müzikler seslendirerek renk kattılar. 
Aktif TEMA Gönüllüleri, MAKÜ Topluma Hizmet öğrencileri, MAKÜ Genç TEMA Başkanı, yardımcısı, Yavru TEMA, Minik TEMA, Ortaokul TEMA Danışman öğretmenleri, Yeşilova İlçe Temsilcisi Sami İz ve davetlilerin katıldığı toplantıda teşekkürlerini ileten TEMA Burdur İl Temsilcisi Gülser Bülbül: “Bize kapılarını açan Burdur İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne, değerli katılımcılarımıza  sesimizi duyuran basınımızın değerli üyelerine gönülden teşekkürlerimizi sunuyorum. TEMA Vakfı Burdur İl Temsilciliği Faaliyetleri Toplantısı için ilimize gelen TEMA Vakfı Örgütlenme ve Saha Yönetimi Bölüm Başkanımız Arif Gürel, TEMA Vakfı Akdeniz Bölge Koordinatörü Fatma Gülal Demirkıranı ilimizde ağırlamaktan çok mutlu olduk.” diye konuştu. 

  

  
Hale Pak