Flaş Haber Yeni

SÜRÜCÜ ADAYLARI DİKKAT! O GÜZERGÂH BELLİ OLDU

SÜRÜCÜ ADAYLARI DİKKAT! O GÜZERGÂH BELLİ OLDU

Burdur’da sürücü kursları direksiyon eğitim ve sınav güzergâhı belli oldu.

Burdur Merkez’de sürücü adaylarının direksiyon eğitimi aldıkları ve sınava girdikleri güzergâhta bulunan bazı noktalarda, Yeni Burdur Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesi nedeniyle iki kez değişiklik yapılmıştı. Söz konusu güzergah üzerinde bulunan bazı noktalarda üçüncü kez değişikliğe gidildiği ve belirlenen bu üçüncü güzergahın da geçici olduğu öğrenildi.

Konuya ilişkin gazetemiz muhabirine konuşan bir sürücü kursu yetkilisi, uzun süredir netliğe kavuşamayan sürücü adayı eğitim ve sınav güzergahının bu ay yapılacak sınavlar için bir kez daha geçici olarak belirlendiğini söyledi. Sürücü kursu yetkilisi, herhangi bir olumsuzluk olmaz ise güzergâhın Mart ayı içerisinde kesinleşerek kalıcı hale getirilebileceğinin ön görüldüğünü bildirdi.

Bu ay için geçerli olacak güzergâh ise şu şekilde:

Direksiyon eğitim ve sınav güzergâhının başlangıcı Mehmet Yıldızlı İlkokulu üst yolundan Fahri Şentürk Caddesinde aynı kaldı. Aynı zamanda 25 Metre geri manevra ve paralel park alanının da aynı kaldığı güzergâhta L Park ve ani fren alanı değişti. Yeni kararlaştırılan güzergâhta L Park alanları; Şehit Rıza Caddesi, Fevzi Çakmak Cami yanı 23080’inci Sokak ve İsmail Hakki Tonguç Caddesi olarak belirlendi. Ani Fren alanı ise L Park alanı sonrası 23060’ıncı Sokak üzerinde gerçekleşecek.

H. Nesibe Solak