ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ ENGEL TANIMIYOR

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ ENGEL TANIMIYOR

Burdur Belediyesi Halı Sarayı’nda bulunan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Kent Kart çıkarma Merkezi Burdur Cumhuriyet Meydanına taşındı.

Burdur Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi hizmet kalitesindeki çıtayı her geçen gün yükseltiyor. Hizmette sınır tanımayan kooperatif yönetimi,  önceki yıllarda Burdur Belediyesi Halı Sarayı’na açtığı Kent Kart Çıkarma noktasını Burdur Cumhuriyet Meydanına taşıdı.  ‘Engelsiz Kart Çıkarma Merkezi’ olarak 30 Ağustos 2023’ten itibaren hizmet vermeye başladı.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in destekleri ile açılan merkezde kent kart dolum ve satışlarının yanı sıra Burdur Belediyesi içme suyu faturaları, emlak ve çevre temizlik vergisinin tahsilatlarını da yapıldığını bildirildi.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı Şengül Tekin, İyi Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer’in de katıldığı ‘Özel Halk Otobüsleri Engelsiz Kart Çıkarma Merkezi’ açılış töreni sonrası, Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimize röportaj veren Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Vekili Ahmet Bilgiç: “Burdur Belediyesi Halı Sarayı’ndaki Kent Kart Çıkarma Merkezimizi, Burdur’un kent merkezine getirdik. Burada her türlü Kent Kart işlemlerini yapıyoruz. Burdur Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Parkı önünde hizmet vermeye başlayan merkezimiz; ‘Engelsiz Kent Kart Çıkarma Merkezi’ olarak kuruldu. Desteklerinden dolayı Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e, Belediye birim müdürlerimize ve çalışan emekçi arkadaşların emekleri için çok çok teşekkür ederim.” dedi.

Hizmet zamanları hakkında bilgiler de veren Bilgiç: ‘Engelsiz Kent Kart Çıkarma Merkezi’miz Pazar günleri hariç haftanın 6 günü açık olacak. Sabah 08.00-20.00 saatleri arasında çalışacak. Merkezimizde çift vardiya olarak 4 personel çalışacak. Biliyorsunuz öğrenci dönemlerinde gece 23.00-24.00’a kadar çalışıyordu. Açılışını yaptığımız ‘Engelsiz Kent Kart Çıkarma Merkezi’mizi tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Öte yandan merkezimizde vize işlemleri, yükleme işlemleri, kartlarını kaybetmişler ise, yeni kart çıkarma ve aktarma işlemleri dahil Kent Kartlarla ilgili tüm kart işlemleri burada yapılacak. Halk Otobüsleri Kooperatifimizdeki Kent Kart Noktası ile birlikte Burdur Cumhuriyet Meydanındaki merkezimiz ikinci noktamız oldu.” dedi.

“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNA HAZIRIZ”

Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Acar verdiği röportajda: “Açılacak eğitim-öğretim yılına kooperatif olarak 59 adet otobüsümüz olarak hazırız.” dedi.

Halil İbrahim Kara