ÖNCEKİ DÖNEM ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI BURDUR’A GELDİ

ÖNCEKİ DÖNEM ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI BURDUR’A GELDİ

Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Burdur’a geldi.

Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda 24 Mart 2024 Pazar günü AK Parti Teşkilatı tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek’in seçim çadırında açıklamalarda bulundu.

Bakan Eroğlu’nun basın açıklamasına AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, AK Parti İl Teşkilatı katıldı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı: “Malumunuz bizim dönemimizde, ben de belediye başkan yardımcısıydım o süreçte. Sayın bakanımı “fahri hemşeri” olarak Burdur’umuza ilan etmiştik. Kendisi hakikaten görev süresi boyunca, görev süresi bittikten sonra da Burdur’umuza özel bir ilgi gösterdi. Biz çok teşekkür ederiz. Bugün de sağ olsun bizleri kırmadı. Burada bizleri ziyaret etti Mehmet başkanımızı destek için.” diyerek Bakan Eroğlu’na teşekkür etti.

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek: “Sayın bakanımız bizim ilimiz 4’üncü milletvekili olarak biliyoruz. Fahri hemşerimiz zaten sağ olsunlar. Beni ilk tebrik eden kişiler arasındaydı sayın bakanımız.  O yüzden kendisine müteşekkirim. Çalışma hayatımda sayın bakanımızla bir temasımız olmuştu, bilmem hatırlar mı? Feshane’de Burdur tanıtım günleri yapmıştık. Bende üniversite adına orada bulunuyor idim. O dönemde Üniversitede sağlık, kültür, spor başkanıydım. Orada dediler ki sayın bakanımız teşrif edecekler, her kurumdan bir kişi temsilen katılsın. Ben sayın bakanımız karşılamaya çıktığımda bana sorduğu soru şu oldu: “ Üniversiteye diktiğimiz şu kadar fidan ne durumda?” Gerçekten Burdur’un yeşillenmesinde, Türkiye’nin ağaçlandırılmasında ne kadar emeği olduğunu herkes yakinen biliyor. Biz kendisine ve şahsım adına vermiş olduğu destek için çok teşekkür ediyorum. Görüyoruz ki çarşamba günü sayın cumhurbaşkanımızın gelişiyle ayrı bir coşku ayrı bir heyecan yaşadı burdur. Arkasından milli eğitim bakanımızın gelişi, bize ayrı bir kuvvet ayrı bir enerji kattı. Şimdi de sayın bakanımızın teşrifleriyle biz daha güçlendik, daha kuvvetli hale geldik.” ifadelerine yer verirken, “Bu şunun habercisi; artık 31 Mart’ta burdur belediye başkanlığı gerçek belediyecilikle kavuşacak, biz buna inanıyoruz. Ben bu coşkuyu bu heyecanı, bunun habercisi olarak görüyorum. “ diyerek sözlerini sonlandırdı.

BURDUR’UN TESCİLLİ ÜFLEMELİ SAZI TAKDİM EDİLDİ

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek basın açıklamasının ardından, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na Burdur’un tescilli üflemeli sazı olan Sipsi takdim etti.

Bakan Eroğlu, basın açıklamasının ardından vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Bakan Eroğlu, basın açıklamasının ardından vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

H. Nesibe Solak