Flaş Haber Yeni

MEHMET ŞİMŞEK'TEN MEKTUP VAR!

MEHMET ŞİMŞEK'TEN MEKTUP VAR!

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, Burdur’da ilk kez oy kullanacak gençlerin her birinin adresine ulaştırılmak üzere bir mektup yazdı ve onlardan destek istedi.

Şimşek, gençlere yazdığı mektupta “Değişim ve Yeni Burdur” vurgusu yaptı. Mehmet Şimşeğin kaleme aldığı mektup şöyle: 

“Sevgili Genç Kardeşim,

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde ilk kez sandık başına gideceksin ve Burdur’un geleceğine sen de KARAR VERECEKSİN!

Bu önemli kararı vermeden önce, lütfen etrafına bir bak. Yaşadığın bu şehrin, oturduğun mahallenin sokaklarına, yollarına, kaldırımlarına dikkatlice bak. O sokaklarda sahipsiz dolaşan sokak hayvanlarına, çarşı pazara ve çeşmenden akan suya bir göz at. Bu şehirde bir noktadan bir noktaya kaç dakikada gittiğine bir bak. Bu şehirde senin gelişimine katkı sağlayacak olan sosyal ve kültürel etkinlerin yanı sıra yürüyüş ve bisiklet yollarının, parkların ve spor alanlarının, yeterli olup olmadığına da iyice bir bak.  

 Sevgili Genç Kardeşim,

Sakın umutsuzluğa kapılma.  Çünkü sen Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençliksin. Sen bu ülkenin, bu şehrin aydınlık geleceğisin. Bu yüzden ben, senin gençlik enerjinle, sahip olduğun pırıl pırıl düşüncelerinle, daha güzel ve modern bir Burdur’un, YENİ BİR BURDUR’un mümkün olduğuna inanıyorum, güveniyorum.

Burdur’un geleceği sensin, Yeni Burdur’u şekillendirecek olan da sensin. Gelecekte nasıl bir Burdur’da yaşamak istediğine sen karar vereceksin. Bu seçimde vereceğin kararın, sadece senin değil, aynı zamanda gelecek nesillerin de kaderini belirleyeceğinin farkında olarak, Yeni Bir Burdur’un ve değişimin yanında yer alacağından hiç şüphem yok. Biliyorum ki, Yeni Burdur senin eserin olacak. 

Her zaman kapısını çalabileceğin, arayabileceğin bir ağabeyin olduğunu unutma.

Seni ve seni bugünlere bin bir emek ve fedakârlıkla getiren aileni tüm içtenliğimle selamlıyorum, gözlerinden öpüyorum.”

Ak Parti Bülten