MAKÜ SPOR GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKTI

MAKÜ SPOR GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKTI

MAKÜ Spor BAL 5'inci grup 18’inci haftada yeni sportif direktörü Abdullah Tanyolaç ve ekibi ile ilk maçına çıktı.

Bölgesel Amatör Lig 18’inci haftada deplasmanda Aydın Sökespor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşma 14.00’da Kuşadası’nda Güzelçamlı Stadyumu’nda başladı.

Maç öncesi gazetemize röportaj veren MAKÜ Spor Başkan Yardımcısı Alaattin Kalkan: “Maküspor olarak Sökespor maçı için hafta içindeki teknik heyet değişikliğine rağmen her iki teknik heyetin İlimizden olması sebebiyle eksiksiz antrenmanlarımızı yaptık. İnşallah bugün Kuşadası’nda oynayacağımız Sökespor maçından galibiyet ile döneceğiz. Takımımızın sportif direktörü Abdullah Tanyolaç hocamız ve teknik ekibi ile moral ve motivasyon olarak hazırız. Galibiyet ile çıkışa geçmek istiyoruz. yeni teknik ekibimize ve cefakâr seyircimize galibiyet hediye etmek istiyoruz.” dedi.

İLK 11 BELLİ OLDU

MAKÜ Spor’da deplasmanda, Mikail Keskin, Kamil Yüksel, Halim Demirok, Zekeriya Yasin Aksungur, Volkan Balcı, Ercan Kılıç, Ahmet Can Bulut, Nurullah Aslan, Fatih Özaydın, Alişan Şimşek, Hasan Talha Ceylan ilk 11’de yer aldı.

Mert Çengel, Cihan Mercan, Yusuf Can Karakaş, Zeki Sinan Akkoyun, Doğukan Türkkan, Kadir Kaan Sakızlı, Abdullah Altıntaş, Çağrı Türk, Emircan Ağın, Sinan Özdemir ise yedekler yer aldı.

H. Nesibe Solak