MAKÜ SPOR FUTBOL ŞUBESİ BAŞKANI ALAETTİN KALKAN ALTINORDU MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

MAKÜ SPOR FUTBOL ŞUBESİ BAŞKANI ALAETTİN KALKAN ALTINORDU MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Makü Spor Futbol Şubesi Başkanı Alaettin Kalkan Altınordu Maçını Değerlendirdi

“ALNIMIZIN AKI İLE BİR TURU HAK ETTİK”

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Futbol Şubesi Başkanı Alaettin Kalkan, Türkiye Ziraat Kupası’nda MAKÜ Spor 1-0 üstünlüğü ile sona eren Altınordu maçını değerlendirdi. 
Kalkan: “Bu yıl MAKÜ Spor’un hedefi 3 lig. Uzun yıllardır profesyonel ligde takımı olmayın bir illerden biriyiz. 3’üncü lig hasreti ile yanan bir şehiriz. Bu yıl ki futbol takımımızı 3’üncü lige çıkarmak için kurduk. Takımımız yönetim kurulumuz büyük bir özveri ile kuruldu. geçen yıl futbolculara ilave olarak bu yıl takım kadromuza katılan futbolcularımız çok hızlı edepte süreci geçirdiler. Hızlı bir uyum süreci geçirdiler. Kişilik, karakter olarak MAKÜ Spor ’un kimyasına uygun oyuncular transfer ettik.  Teknik Direktör olarak üniversitemizden Prof. Dr.  Cem Sinan hocamızı takımın başına getirmek isabetli bir karar oldu. Sağ olsun yardımcıları ile birlikte kısa sürçte çalışmalara başladık. Türkiye Ziraat Kupası erken başladığı için maçlarımıza başladık. Kilis’i ön elemede geçtik.  
1. turda Tarsus İdman Yurdu’nu yendik. Bizim için belki en zor maç olarak görülen 2. turda Altınordu futbol takımını da yendik. Çok zor bir maç oldu. Büyük bir efor, güç sarf ederek futbolcularımız sağ olsun ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Terlerinin sonuna kadar terleyerek maçı kazandılar. Alnımızın akı ile bir turu hak ettik. Hedefimiz birkaç tur daha oynayıp Burdur’a birkaç süper lig takımını getirip, Burdurlulara izlettirmek.” dedi.

 
ESAS HEDEF 3. LİG
Başkan Kalkan açıklamasını:  “Esas amacımız ise BAL’da şampiyon olup 3’üncü lige yükselmek.” sözleri ile sonlandırdı. 
Halil İbrahim Kara