Flaş Haber Yeni

MAKÜ GENEL SEKRETERİ ALİ NİHAT GÜNDÜZALP EMEKLİ OLDU

MAKÜ GENEL SEKRETERİ ALİ NİHAT GÜNDÜZALP EMEKLİ OLDU

MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp Emekli Oldu

MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp’in emekliye ayrılmış olması nedeniyle üniversite yönetim kurulunda bir tören düzenlendi.

Törene katılan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, üniversitemize verdiği değerli hizmetler ve katkılardan dolayı Ali Nihat Gündüzalp’e teşekkür etti. Rektör Dalgar “Üniversitemizin fiziki mimarisinde çok emeği olan Ali Nihat Gündüzalp resmi olarak emekli oldular. Kurumların ahde vefa duygusu çok önemli. Bu gibi emekler mutlaka hafızaya, kayda geçmeli. Kurumsal takdir kültürü çerçevesinde takdir edilmeli. Bir gün hepimiz devletimize onurumuzla hizmetimizi tamamlayıp emekli olacağız. O yüzden bizler üniversitemizde bu kültürü yaygınlaştırmak ve güçlendirmek istiyoruz.  Üniversitemize çok önemli hizmetleri oldu. Hocamız 40 yıllık hizmetini tamamlamış. 40 yıl hizmet etmek de herkese nasip olacak bir şey değil. O yüzden temsili ve sembolik bir önemi var. Kapımız her zaman Ali Nihat Bey’e açık. Emekleri ve tecrubeleri bizler için kıymetlidir. Tüm üniversitemiz adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ali Nihat Gündüzalp ise yaptığı veda konuşmasında “1985 tarihinde başladığım hizmet rolüm bugün tamamlanmış bulunuyor. 40 yıl hizmet etmiş bulunmaktayım. Özellikle genel sekreterlik yaptığım zamanlarda sizlerle birlikte çalışmaktan her zaman onur duydum. 2006 yılında kurulan üniversitemizin bu seviyeye gelmesi çok önemli bir ilerleme ve ekip çalışmasının sonucu olarak ortaya çıktı. Böyle uğurlanmaktan dolayı da çok mutluyum. Sayın rektörümüze, yönetim kurulu üyelerimize, daire başkanlarımıza, idari çalışanlarımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Rektör Dalgar, Ali Nihat Gündüzalp’e anmalık ve çiçek takdiminde bulundu. Program hatıra pastasının kesilmesinin ardından son buldu.

    

MAKÜ KİMER / Bülten