Örnek No:54*
T.C.
TEFENNİ
İCRA DAİRESİ
2024/11 TLMT.
TAŞINIRIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI 

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/11 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Muhammen       Adedi     Cinsi     Mahiyeti ve Önemli Vasıfları
Kıymeti

 800.000,00   1   Taşıt   07ANA60 Plakalı , 2016 Model , VOLKSWAGEN Marka , DCX354092 Motor No'lu , WVWZZZ3CZHE012111 Şasi No'lu , Rengi Siyah , Araç üzerinde gözlemsel olarak yapılan inceleme sonucunda aşağıdaki hususlar tespit edilmiştir.
Aracın üzerinde kontak anahtarı ve ruhsatı yoktur. Aracın eksik parçaları olduğu için araç çalıştırılamamıştır. Bagaj spoileri yerinden çıkmış olup silikon izleri mevcuttur. Araç otomatik vites olup vites topuzu demontaj vaziyettedir.
Stepnesi bulunmaktadır. Aracın sunroofu vardır. Pedallarında aşınma yoktur.
Direksiyon simidi ve ön göğüste yıpranma yoktur. İç tavan iyi durumdadır.
Kaporta ve şasi sağlam(diri) durmaktadır. Lastikler kötü(%40) durumdadır. Ön lastiklerin DOT numarası 3317'dir yani 2017 yılı üretimidir.
KM BİLGİSİ : - km (araç ekranı olmadığından okunamamıştır.)
Araç, Anttaş Lojistik Hafriyat Petrol İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. adına 1/1 hisse(tam) oranında tescillidir. Şasi numarası araç üzerinden kontrol edilmiştir.
Araç eksik kısımları:
CPU (Beyin), Akü, Hava Filtre Kabı, Hava Filtresi, Hava Giriş Kanalı (Kopmle) Sürücü Airbag, İç göstergeler-Ekran(Komple), Araç Sigorta Kapağı-Saklama Bölme Kapağı, Multimedya-Geniş Ekran,Torpido, Hava Çıkış Kanalları ve Izgaraları, Ön Göğüs Kumandaları, Klima Ayar Butonları-Saat, Bagaj Paspası, Bagaj iç döşemeleri, Sürücü Koltuğu, Yan Yolcu Koltuğu, Arka Koltuklar Komple), Arka Kolçak, Kapı İç Döşemeleri-Kapı İç, Kolu-Tutucular-Mekanizmalar-Kumandalar-Ayar Butonları vb.(Komple), Direk Döşemeleri, Ön Farlar Sağ-Sol (Komple), Ön Tampon, Ön Panjur, Ön Sis Farları Sağ-Sol (Komple), Arka Tampon, Arka Stop Lambaları Sağ-Sol (Komple), Ön Cam Alt Izgarası, Ön Tampon Üst ve Yan Muhafaza Bakaliti, Ön Kapı İç Eşik Kaplaması
Yukarıda da yer aldığı üzere araç üzerinde olmayan bütün kısımlar ve parçalar tek tek detaylı olarak yazılmıştır. Genel olarak araç yaşına göre iyi görünümde olup dıştan dengesi (balansı) eşit, bir tarafa meyilli değildir. Ancak, aracın motor ekipman, donanım ve kaportasında eksik kısımları mevcuttur. Aracın periyodik bakıma ihtiyacı vardır.
Araç Burdur/ Tefenni Pekerler Yediemin Otoparkındadır.

Artırma Bilgileri

                           Başlangıç Tarih ve Saati : 30/07/2024 - 10:01

1.Artırma---------------------------------------------------------------------------------------------------------

                           Bitiş Tarih ve Saati : 06/08/2024 - 10:01
                           Başlangıç Tarih ve Saati : 30/08/2024 - 10:01

2.Artırma---------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            Bitiş Tarih ve Saati : 06/09/2024 - 10:01

02/05/2024 (İİK m.114/4)

#ilangovtr  BASIN NO:ILN02026650