İL MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ ATANDI

İL MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ ATANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Burdur’un da içinde bulunduğu için 28 ile yeni milli eğitim müdürü atandı. Yayımlanan atamalara göre Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Muhammed Özdemirci atandı.

MUHAMMED ÖZDEMİRCİ KİMDİR?

Burdur Milli Eğitim İl Müdürü Muhammmed Özdemirci, 1978 yılında Ankara´da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini memleketi Antalya´nın Korkuteli ilçesinde tamamladı. 2000 yılında Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nden mezun olan Özdemirci, 2000-2009 yılları arasında Yozgat ve Antalya illerinde sınıf öğretmenliği yaptı. 2009-2013 yılları arasında Antalya´da bulunan Kültür İlköğretim Okulu ve Konyaaltı Halk Eğitimi Merkezi´nde müdür yardımcılığı görevini üstlendi. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisansı Programı´nda tezsiz yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2013-2017 yılları arasında Kepez ilçesindeki Fikret Haluk Saraçoğlu İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yaptı. 2017-2023 yılları arasında Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürü olarak görev yapan Özdemirci, 25 Ağustos 2023 tarihinde Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde göreve başladı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Haber Merkezi