HALİL AKÇAY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HALİL AKÇAY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Halil Akçay, Kemer Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı.

MHP KEMER BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI HALİL AKÇAY:

“Cumhur İttifakı,  bu seçimden de Allah’ın izni,  alnının akı ile çıkarak Türk ve Türkiye düşmanlarına unutulmayacak bir tokat atacaktır.”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur Kemer Belediye Başkanı Aday adayı Halil Akçay, gazetemize yaptığı açıklamada: “Aziz Türk Milleti’nin bekâsı ve hürriyetini, Yüce Devletimizin egemenlik ve güvenlik haklarını cesaretle savunuyorken şehit düşen kahramanlarımızı, aynı şekilde vatanına hiçbir menfaat gütmeksizin sevdalanarak bir hilal uğruna şehadet şerbetinden içen Ülkücü Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, saygı ile anıyor; onların canı pahasına koruyarak bizlere devrettikleri bu Kut’lu sancağı, ülkemizin Âlî menfaatleri doğrultusunda hizmet ederek, bizden sonra gelecek nesillere şerefimiz ile teslim edebilmek adına, ülkemizin her satında mücadele etmek suretiyle aziz hatıralarını yaşatacağımızın bilinmesini istiyorum. Bildiğiniz üzere 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri milli iradenin seçimiyle gerçekleşmiş, Türk ve Türkiye Yüzyılının temelleri atılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur ittifakı bu seçimlerde Türk ve Türkiye düşmanlarının kirli oyunlarına geçit vermemiştir.

Aziz Türk Milleti’nin 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde de tüm Türkiye genelinde aynı kararlılık ve azimle Cumhur İttifakından yana oy kullanmak suretiyle, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nın sürdürdükleri Türkiye Yüzyılı hedefleri çerçevesinde hareket ederek dünya kamuoyuna bir siyaset dersi daha vereceğine olan inancım tamdır.  Milletimizin 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde alacağı bu karar, merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında tam uyum sağlanarak tahkimi yapılan hedeflere daha hızlı gidilebilmesini sağlayacaktır. Cumhur İttifakı bu seçimden de Allah’ın izni,  alnının akı ile çıkarak Türk ve Türkiye düşmanlarına unutulmayacak bir tokat atacaktır. Genel Başkanımızın ve Cumhur İttifak’ının verdikleri bu kutlu mücadeleye, Kemer İlçemizde yapmayı planladığım ve arzuladığım hizmetlerim ile ortak olmak şerefini yaşayabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi’nden Burdur Kemer İlçesi Belediye Başkanı aday adayı oldum.” dedi.

         

MHP KEMER BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI HALİL AKÇAY’IN ÖZ GEÇMİŞİ

 1979 yılında Burdur’da doğan Halil Akçay,  İlk, orta ve lise öğrenimimi Burdur’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Uluslararası ilişkiler Lisans bölümü mezunu.  2003 yılında Emniyet Teşkilatında göreve başlayan Akçay,  sırasıyla Aydın, Van, Isparta, Antalya ve Kars illerinde görev yaptı. Son görev yeri Antalya Bahçelievler  Karakol Amirliği'nden istifa ederek Burdur Kemer Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı. Sağlık Bakanlığı’na bağlı Biyolog olarak görev yapan Songül AKÇAY ile evli olan Halil Akçay, birisi 14 diğeri 16 yaşında iki erkek çocuk babasıdır.

Zuhal Daldal