Flaş Haber Yeni

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BURDUR’DA GENÇLERLE BULUŞTU

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BURDUR’DA GENÇLERLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Burdur ziyaretleri kapsamında Burdur Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı ziyareti sonrasında Burdur Gençlik Merkezi’ne geçen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, merkezde gençler ve sporcularla bir araya geldi.

Program, bugün (27 Mayıs 2024 Pazartesi) Burdur Gençlik Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya konuşma gerçekleştirdi.

Müdür Kemerkaya konuşmasına Burdur ilini tanıtarak, Burdur’da yer alan kültürel değerlere ve miraslara değinerek başladı.

Müdür Kemerkaya devamında: “Bizler bu Turizm kentine ilave olarak aynı zamanda Spor Kenti olarak da adımızı duyurma peşindeyiz. Bu nedenle 2002 yılında 9 tane olan spor tesisimizi, 2018 yılında 26'ya ve şu an 2024 Haziran tarihi itibariyle ilimizde toplam 61 tane spor tesisimiz mevcuttur ve böylelikle bu devam etmekte önümüzdeki süreçte de Sayın Bakanımızın sayın Milletvekillerimizin ve Sayın Valimizin destekleriyle birlikte ilimize çok amaçlı bir spor tesisi daha kazandırıyoruz ve aynı zamanda ilimizde bir spor salonumuz daha olacak. Bugün itibariyle ilimizde 16 takımın yer aldığı Yıldız Erkekler hentbol Türkiye birinciliği müsabakalara başlamış bulunmaktadır. Sporda olsun gençlikte olsun ve yurt hizmetlerimizde olsun bize vermiş olduğunuz desteklerle birlikte bir hayli fazla yol katettik ve kat etmeye de devam edeceğiz. Sizin destekleriniz bizim için çok önemlidir. “diyerek teşekkür etti.

H. Nesibe Solak