CHP BURDUR İL BAŞKANLIĞINA YENİ BAŞKAN

CHP BURDUR İL BAŞKANLIĞINA YENİ BAŞKAN

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Burdur İl Başkanlığı’na Şengül Tekin atandığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur il ve ilçe teşkilatı üyeleri basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

CHP Burdur İl Teşkilatı 12 Haziran 2023 Pazartesi günü özel işletmede saat 10.00’da düzenlenen toplantıya CHP Burdur  Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, il ve ilçe başkanları ile basın mensupları katıldı.

MİLLETVEKİLİ AKBULUT, ŞENGÜL TEKİN’İN BURDUR İL BAŞKANLIĞINA ATANDIĞINI DUYURDU

Toplantı açılışında konuşan Milletvekili İzzet Akbulut: “Öncelikle bir iki haftadır İl Başkanımız Mehmet Cevni’nin sağlık problemleri sebebiyle istifa etmesi gerektiğini tüm kamuoyunun bildiği üzere dün akşam il yönetimimizden bir il başkanı belirlemiştir. İl Başkanımız da bugün itibari ile il sekreterliği görevini yapan; Şengül Tekin ablamız olmuştur. İl yönetimimiz böyle takdir etmiştir. Şengül Tekin ablamız İl Başkanlığı’nda inşallah bizlerle birlikte arkasında; milletvekilliği, belediye başkanlığı ile ilçe başkanlığı ile bir süreç yaşayacak. Üç aylık bir kongre sürecini geçirecek. Tabi takdir kendisinindir kongre sürecinde. Belki bakarsınız yoluna devam etmek ister. Takdir yine onun ve ekip arkadaşlarının inisiyatifindedir. Biz kendisine başarılar diliyoruz. Zannedersem, yanlış bilmiyorsam Burdur’umuzun da Cumhuriyet Halk Parti’mizin de ilk kadın İl Başkanı olma sıfatını da taşıyacak Şengül Tekin. O anlamda kendisine bizler güveniyoruz. Örgüt tecrübesine güveniyoruz, geçmiş tecrübesine güveniyoruz. Bu işi başarı ile yapacağına bizlerin de onun her daim arkasında olacağına dair kendisinin de bilmesini istiyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevine atanan Şengül Tekin: “İl Yönetimimizin kararı ile İl Başkanlığı görevini almış bulunmaktayım. Önümüzde bir süreç var. Bu süreci bütün ilçe başkanlarım, örgütümüzün tüm kademesi, tüm birimleri ile beraber başarı ile geçireceğimizden eminim. Bütün örgütümüzün hepsine de ihtiyacımız var. Biz birlik ve beraberlik içerisinde çok güçlüyüz. Bu işi başaracağımızdan eminiz.” sözlerine yer verdi.

Hale Pak

konuşmaların detayları için: