BUTSO YÖNETİMİNDEN ZİYARET PROGRAMI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulundular. Ziyaretlerde koordinasyon ve iş birliğinin pekiştirilmesi değerlendirilirken ayrıca yeni görevine başlayan yöneticilere hayırlı olsun dilekleri iletildi.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik programının ilk bölümünde Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret etti. Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy ile bir araya gelen Başkan Yusuf Keyik ve beraberindeki yönetimi hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar dilediler. Karşılamada Burdur Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Musa Talih de yer aldı.
Kültür Pastanesi’nin sahibi Ali Şavlı’yı ziyaretle programına devam eden Başkan Yusuf Keyik, Ali Şavlı’ya taşıdığı yeni işyerinde bol kazançlar dileyerek, yeni iş yerinin hayırlı olması dileklerini iletti.
Ziyaretin üçüncü bölümünde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörü Dr. Mehmet Aksu yer aldı. Yapılan görüşmede Başkan Yusuf Keyik İl Koordinatörü Aksu’yla, Burdur’un tarım ve kırsaldaki potansiyeli hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu ve Aksu’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Programın son bölümünde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ramazan Coşkun yer aldı. İl Müdürü Coşkun’u makamında ziyaret eden Başkan Yusuf Keyik ve beraberindeki yönetimi il genelinde sigortalı çalışanlar ve EYT hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Yusuf Keyik, İl Müdürü Ramazan Coşkun’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi ve görevinde başarılar temennisinde bulundu.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e ziyaret programlarında Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Yoran, Hurşit Çetin, Orhan Çiçek ve Barış Uluhan eşlik ettiler.
BUTSO BÜLTEN