Flaş Haber Yeni

BURDUR’DAN 100 ÖĞRENCİ ANTALYASPOR MAÇINA GİTTİ

BURDUR’DAN 100 ÖĞRENCİ ANTALYASPOR MAÇINA GİTTİ

Burdur'un Bucak ilçesinden Ortaokul Öğrencileri Antalyaspor- Başakşehir Maçına Gitti.

Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencileri Cumhuriyet Bayramı haftası etkinlikleri arasında farklı bir uygulama yaptı. 100 ortaokul öğrencisi Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında hafta sonu oynanan Antalyaspor-Başakşehir maçına gitti.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda  26 Ekim Pazar günü saat 14.30'da oynanan maça giden öğrenciler Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin ve 2.Başkan Emrah Çelik'ten okullarına bir futbolcu ile ziyarette bulunulmasını da istediler.

 Hazırladıkları pankart ile Antalyaspor simgesi olan akrep heykeli önünde fotoğraf çekilen öğrenciler Antalyaspor Store içerisinden de alışverişler yaptılar. Etkinlikte öncülük yapan Muhammet Balgamış hoca "Antalyaspor bizim takımımız. Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde Antalyaspor maçlarına getirdik. Öğrencilerimizi ilerleyen haftalarda da maçlara getireceğiz. Okulumuza takımımızı davet ediyoruz. Kahraman Köktürk hocam ile irtibata geçerek yardımcı olmasını istedik. Kendisi de bizleri maça davet etti". dedi

 Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk  "Yıllar önce Hasan Akıncıoğlu döneminde eşimin eczanesini Antalyaspor temsilcilik bürosu gibi kullanıyorduk. Yıllarca belirli aralıklarla Antalyaspor maçlarına taraftar organize ediyoruz. Gençler arasında ileride futbol oynamak isteyen spor yapmak isteyenler olursa hatıralarında yer alalım." dedi.

Haber Merkezi