Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA UMRE YOLCULARI DUALARLA UĞURLANDI

BURDUR’DA UMRE YOLCULARI DUALARLA UĞURLANDI

 

Burdur’dan Umre görevlerini yerine getirmek için yola çıkan 11 kişi Ulu Camisinden dualarla uğurlandı. Bugün öğle namazı sonrasında Ulu Cami Meydanı’nda yapılan veda programında, sevenlerinin de katıldığı 11 kişi Umre’ye yolcu edildi.

Yapılan dua sonrası Faran Turizm’de Rehber hoca olan Zeki Göçer gazetemiz muhabirine açıklama yaptı. Açıklamasında; “Mevlüd Kandili Programı dolayısıyla, Umre Programı dolayısıyla Burdur’umuzda Faran Turizm olarak 36 kişilik grupla inşallah Mekke’ye Umre yapmak için gidiyoruz. Giderken de bizi burada uğurlamaya gelen kardeşlerimiz, gönlü orada olan kardeşlerimiz ve gitmek isteyip de gidemeyen kardeşlerimiz için hep dualara gidiyoruz, duaların  makbul olduğu o mekanda Kabe’yi görünce yapılacak olan duanın mutlaka kabul olduğunu ifade buyuruyor Efendimiz (a.s.), müjde veriyor. Bizde o müjdeye nail olmak için bu yollardayız.  Rabbim dileyen, isteyen herkese nasip eylesin diyoruz, Allah’a ısmarladık diyoruz. Programımız 14 günlük bir program, daha sonra 20 günlük programımız var kasım ayında.”  dedi.

Umre programının Diyanet İşleri Başkanlığıyla sözleşmeli olduğunu, Burdur’da Faran Turizm olarak resmi şubesi olan tek şube olduklarını da ekledi  ve Burdur’daki şubenin de   Diyanet İşeri Başkanlığı ile sözleşmeli olduğunu söyledi. Böylece  Umre yolcularını resmi olarak götürüp getirdiklerini söyledi.

Son olarak “Yapılan bu Umre Programında şuan da 36 kişilik grubumuz var, Burdur’da 11 kişi, diğerleri Antalya’da. Orada buluşup İstanbul Havalimanında buluşuyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

H.Nesibe Solak