BURDUR’DA AVM’DE YENİ GELİŞME!
AVM Arazisinin Tapu Devri Gerçekleştirildi
Burdur’da uzun süredir gündemde olan Alışveriş Merkezi (AVM) projesinde önemli bir adım daha atıldı. AVM yapılmak üzere satış işlemi tamamlanan arazinin tapu devri gerçekleştirildi.
Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen tapu devir işlemine; Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tapu Müdürü Musa Pişken ile Burdur AVM A.Ş. adına Yusuf Keyik ve Hasan Aksöz katıldı.
Tapu devri sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz “AVM yapılmak üzere satışını gerçekleştirdiğimiz arazinin tapu devrini yaptık. Burdur AVM A.Ş adına Sayın Yusuf Keyik ve Hasan Aksöz ile birlikte imzalarımızı attık. Bundan sonra Burdurlu iş insanlarımızın bir an önce AVM’yi yapmasını bekliyoruz. Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.
Burdur Belediyesi Bülten
.jpg)










