BURDUR’DA “AİLE YILI” KAPSAMINDA HANE VE MAHALLE ZİYARETLERİ YAPILDI
Mahallelerde Ailelerin İhtiyaçları Yerinde İncelendi
Cumhurbaşkanı tarafından 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi kapsamında Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde ziyaretler gerçekleştirdi.
İl Müdürü Mustafa Çakır, Şube Müdürü Esra Duygu Akbaş, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sabahat Gökmen ve meslek elemanlarıyla birlikte yapılan hane ziyaretlerinde aile bireyleriyle bir araya gelinerek ihtiyaç ve talepler yerinde değerlendirildi. Ziyaretlerde, Aile Yılı kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme de yapıldı.

Aile destek uzmanları ise merkezde bulunan Sakarya, İnönü ve Akın mahallelerinde sahaya çıkarak aileleri ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, ailelerin mevcut durumları yerinde incelenerek ihtiyaçların tespiti sağlandı.
İl Müdürü Mustafa Çakır, İl Müdür Yardımcısı Eylem Çavdar ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sabahat Gökmen’in de katılımıyla sürdürülen saha çalışmaları kapsamında, daha güçlü ve destekleyici bir toplum yapısı için çalışmaların devam ettiği belirtildi.



Haber Merkezi








