BURDUR ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN 23 NİSAN KUTLAMASI

BURDUR ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN 23 NİSAN KUTLAMASI

Burdur Ülkü Ocakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocuklara özel program gerçekleştirdi.

Program, 21 Nisan 2024 Pazar günü 13.00 - 15.00 saatleri arasında Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Programda, Mickey Mouse kostümleri ile özel etkinlik düzenledi. Etkinlikte çocukların yüzlerine farklı karakterlerde resimler çizildi. Aynı zamanda Burdur Ülkü Ocakları, çocuklara hediye dağıtımı gerçekleştirdi.

Burdur Ülkü Ocakları başkanı Şevki Gediz, çocukların geleceğin bir gülü, yıldızı ve istikbal ışığı olduklarını belirtti.

Başkan Gediz: “Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Evlatlarım emanetime sahip çıkın diyen Başbuğ Alparslan Türkeş. Çocuklarımıza her günü bayram olan bir Türkiye’yi Allah’ın izniyle hediye edeceğimizin güvencesini veriyorum. Onlar bizim umudumuzdur, diyen liderimiz Devlet Bahçeli ve gençler için yaptığı çalışmalar ile Bilgi Akını, Ekran Bağımlılığı, Ocaktabul, ODAK2023, Permakültür, Türk Büyükleri Okuma Serisi, Türk Dünyası Masalları, Uzem, Üniversite Tercih Robotu ve 16 Türk Devletine Yolculuk Romanı Çalışmaları İle Göz Dolduran Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım, Bizler Burdur Ülkü Ocakları Olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınızı şimdiden kutlarız.” ifadelerine yer verdi.

H. Nesibe Solak – Zuhal Daldal