Flaş Haber Yeni

BURDUR POLİSİ YİNE YAKALADI

BURDUR POLİSİ YİNE YAKALADI

 Burdur İl Emniyet Müdürlüğü farklı suçlardan araması bulunan 23 kişiyi yakaladı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü başarılarına bir yenisini daha ekledi.  Olayların aydınlatılmasında üst üste elde ettiği başarılarda 81 il arasından Türkiye 1’incisi olan Burdur İl Emniyet Müdürlüğü  ekipleri hırsızlık suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan 1 kişiyi daha yakaladı. Konuya ilişkin Burdur Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile yayınlanan basın bülteninde: “Mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele edilmesi ve vatandaşlarımızın maddi zararlarının giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda ilimiz genelinde meydana gelen  2  evden hırsızlık,  2 işyerinden kurumdan hırsızlık, 2 motosiklet hırsızlığı ile 3 açıktan hırsızlık olayının tamamı aydınlatılmış ve tespit edilen  10 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapılmıştır.

Aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda; hırsızlık, kasten yaralama, tehdit, dolandırıcılık ve benzeri farklı suçlardan araması olan toplamda 23 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, 15 şahıs tutuklanmış, 8 şahıs serbest bırakılmıştır.

Yakalanan şahıslardan “Konutta birden fazla kişi ile birlikte yağma” suçundan 5 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan  1 şahıs, “Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık” suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Ayrıca, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 13 yıl 6 Ay hapis cezası ile aranan 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” denildi. 

Haber Merkezi