BURDUR MENDERES MAHALLESİ’NE YENİ SAĞLIK TESİSİ GELİYOR
Menderes Mahallesi’ne Yeni Sağlık Tesisi Geliyor
Burdur’da sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğini artıracak yeni bir proje için önemli bir adım atıldı. Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ın himayesinde, İl Sağlık Müdürü Dr. M. Murat Erk ile hayırsever iş insanı Osman Kurt arasında imzalanan protokolle Menderes Mahallesi’ne modern bir sağlık merkezi kazandırılması kararlaştırıldı.
Proje kapsamında inşa edilecek tesiste iki hekimli Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yer alacak. Merkezin, mahalle sakinlerinin temel sağlık hizmetlerine daha hızlı ulaşmasını sağlamasının yanı sıra, acil durumlarda etkin müdahale imkânı sunması hedefleniyor.
Yetkililer, yeni yatırımın bölgedeki sağlık altyapısını güçlendireceğini belirterek, projeye destek veren tüm paydaşlara teşekkür etti. Menderes Mahallesi’ne kazandırılacak tesisin, Burdur halkının sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanmasına katkı sağlaması bekleniyor.
Haber Merkezi
.jpg)
.jpg)
.jpg)









