BURDUR MAKÜ SPOR YENİ BİR SAYFA AÇIYOR

BURDUR MAKÜ SPOR YENİ BİR SAYFA AÇIYOR

MAKÜ Spor'da yeni teknik heyet ve transferler açıklandı.

MAKÜ Spor eski Teknik Direktörü Murat Türker’in ekibiyle birlikte takımdan ayrılması sonrası yeni teknik ekip merak konusu olmuştu.

MAKÜ Spor Başkan Yardımcısı Alaattin Kalkan,  2 Mart 2024 Cumartesi günü MAKÜ Spor Yeni Genel Sportif Direktörünün, aynı zamanda Burdurspor’un futbolcusu Abdullah Tanyolaç ve ekibi  olduğunu açıkladı. Takıma transferlerinde yapıldığını açıklayan Kalkan, Abdullah Altıntaş - Kemal Bolat -Kaleci Mikail Keskin - Kaleci Hasan Üzen -Sinan Özdemir’in kadroya katıldığını duyurdu.

MAKÜ Spor Başkan Yardımcısı Alaattin Kalkan, Yeni teknik ekip ile birlikte yarın gerçekleşecek oaln Sökespor maçı için yeni bir sayfa açtıklarını ifade ederken, Abdullah Tanyolaç, Onur Toklu hocalarına; transfer edilen futbolculara hoşgeldiniz dileklerinde bulundu.

Kalkan aynı zamanda, hafta içi gıda desteğinde bulunan sporsever işadamı Baki Varol’a, Esnaf Odaları Birliği Başkan Metin Sipahi’ye, takımın Sökespor deplasman masrafları için sponsor olan Burdurspor Kulüp Başkanı Ömer Kıymaz’a ve MAKÜ Spor Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

MAKÜ SPOR GALİBİYET İÇİN YOLA ÇIKTI

MAKÜ Spor, BAL 5’inci grup, 18’inci haftada Aydın Söke Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Karşılaşma yarın (3 Mart 2024) saat 14.00’da Kuşadası’nda Güzelçamlı Stadyumu’nda gerçekleşecek.

H. Nesibe Solak