BURDUR JANDARMASI UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERMİYOR

BURDUR JANDARMASI UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERMİYOR

  • BURDUR JANDARMASI UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERMİYOR
  • Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli çalışan Burdur Jandarma ekipleri 3 ayrı başarılı bir operasyonun daha altına imza attı.
  • 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Burdur İl Jandarma Komutanlığı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz, kar, çamur, sıcak, soğuk, yaz, kış demeden 7 gün 24 saat esasına göre çalışan Jandarma ekipleri Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile yaptığı koordineli çalışma sonrası uyuşturucu tacirlerine yine geçit vermedi. Burdur merkez ilçesi sınırları içerisi, Bucak ve Ağlasun ilçelerinde uyuşturucu tacirlerini takibe alan Burdur İl Jandarma ekipleri çeşitli cins ve miktarlarda uyuşturucu madde,  bu maddelerin kullanılmasında yarayan aparat, yasa dışı ekimi yapılan kök uyuşturucu bitkisi ile 6 kişi yakalandı.  Yakalanan şahıslardan 1 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Burdur Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile yayınlanan basın bülteninde: “Olaylarla ilgili Cumhuriyet Savcısının kararı ile gözaltına alınan M. Ç. , E.K.,  A.Ç. ,  H.B.  ve  R.K.   isimli şahıslar, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip serbest bırakılmışlar, D. Ç.  isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.”  denildi.  

Halil İbrahim Kara