BURDUR BESOB’DA SEÇİM HEYECANI
21 MESLEK ODASINDAN BAŞKAN SİPAHİ’YE TAM DESTEK
Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) seçimli olağan genel kurul toplantısı, 2 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 14.00’te Burdur Belediyesi Serenler Otel’de yapılacak.
Seçimlerde, BESOB’a bağlı 25 oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile BESOB daimi delegelerinden oluşan toplam 197 üye oy kullanarak yeni dönem başkanını seçecek.
SİPAHİ 3. DÖNEM İÇİN ADAY
Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) başkanlığını iki dönemdir sürdüren Metin Sipahi’nin, 2 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 14.00’te başlayıp 17.00’de sona erecek seçimlerde yeniden aday olacağı öğrenildi.
21 MESLEK ODASINDAN TAM DESTEK
Öte yandan, dört yılda bir yapılan BESOB Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi öncesinde, 22 Nisan 2026 Çarşamba günü Burdur–Fethiye yolu üzerinde bulunan özel bir işletmede bir araya gelen BESOB’a bağlı 21 meslek odası başkan ve yöneticilerinin, Başkan Sipahi’ye tam destek verdikleri öğrenildi.
Halil İbrahim Kara








