Flaş Haber Yeni

BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ORKUN ERCENGİZ MAZBATASINI ALDI

BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ORKUN ERCENGİZ MAZBATASINI ALDI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz mazbatasını aldı.

31 Mart yerel seçimlerinde 46.28 oy oranı ile yeniden Burdur Belediye Başkanı olan Ali Orkun Ercengiz, mazbatasını aldı. Ercengiz;"Burdur kentini yönetme hakkını bize tekrar vermiş olmanızdan dolayı çok mutluyum, gururluyum" dedi.

Burdur’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez’de yarışı önde tamamladı. Burdur’da seçimin kazananı yüzde 46.28 oy oranı ile Ali Orkun Ercengiz oldu.

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek ise yüzde 42.90 oy aldı.

"Kaybetmedik, yolumuza devam ediyoruz."

Ali Orkun Ercengiz’in açıklamaları şöyle;

“3.kez Burdur halkı tarafından takdir edilerek, Burdur kentini yönetme hakkını bize tekrar vermiş olmanızdan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Aynı zamanda büyük bir sorumluluğun içerisinde olduğumun farkındayım. Bizler geride kalan 10 yıl içerisinde yaptıklarımızla Burdur halkının bizlere bir 5 yıl daha görev ve yetki vermesinin sorumluluğuyla en iyi şekilde Burdur’umuz için çalışacağız. Biz on yıllık çalışmalarımızda da elimizden geldiğince en usta şeklinde çalışmaya özen gösterdik. Gayretimiz bu yöndeydi. Her bir kuruşu, her bir anı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Açıkçası bir seçim kazanmadık. Bir zafer yaşamıyoruz. Çünkü zaten biz belediye başkanıydık. Kaybetmedik, yolumuza devam ediyoruz. Aynı zamanda kaybedenin olmadığı bir seçim yaşadık. Burdur’da sadece Cumhuriyet Halk Partililerin değil diğer siyasi partilere de gönül vermiş birçok hemşerimizin desteği ve oyuyla biz Burdur Belediye Başkanı olarak mazbatamızı aldık. Bundan önce kimseyi ötekileştirmediğimiz gibi bundan sonra da herkesin belediye başkanı olarak görevimize devam edeceğiz.”

 

 

HALE PAK