Flaş Haber Yeni

BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU BURDUR’DA GENÇLERE HİTAP ETTİ

BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU BURDUR’DA GENÇLERE HİTAP ETTİ

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Burdur ziyaretleri kapsamında Burdur Gençlik merkezinde gençlere hitap etti.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Burdur Gençlik Merkezi’ni tanıtarak konuşmasına başladı.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu: “Burası Çok Amaçlı Spor Salonu. İçerisinde dene yap atölyemiz var, atölyeler var. Buradaki nihai amacımız arkadaşlar bütün ilkokul, ortaokul, lise, üniversite seviyesindeki arkadaşlarımızın kendilerini her alanda geliştirmesi. Eğitimde de geliştirmesi, sporda da geliştirmesi. Burada Müzik Atölyesi, Tiyatro Atölyesi var.  Birçok alanda kendinizi geliştirmeniz ve en önemlisi kendinizi geliştirdikten sonra bu ülkeye, bu millete Burdur'a hizmet etmeniz. Annenize babanıza karşı, topluma karşı, hocalarınıza karşı, bütün bireylere karşı eğitimli ahlaklı kişiler olarak yetişmeniz bütün amacımız bu.  İstiyoruz ki bütün Burdur gençliği, bütün Türk gençliği bu şekilde yetişsinler. Vatanına, milletine, bayrağına, bu milletin değerlerine en güzel şekilde hizmet etsinler.” dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE 500 GENÇLİK MERKEZİ VAR

Gençlik buluşmasında konuşmasına devam eden Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Türkiye genelinde 500 tane Gençlik Merkezi, Merkezlerin içinde spor salonlarının ve bunların yanında 104 tane Dene Yap Atölyelerinin olduğunu ifade ederek birçok alanda başarı sağlandığını söyledi.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu: “Spor yapan arkadaşlarımız ileride ülkemizi en güzel şekilde ulusal ve uluslararası arenada temsil edecekler. Yarın bu salondaki arkadaşlarımız Burdur'u, Türkiye'yi Balkanlar’da, Avrupa'da, Dünya Şampiyonasında, Olimpiyat Şampiyonlarında en güzel şekilde Ülkemizi temsil edecek gençler, işte bu salondan yetişen gençlerimiz olacak. O yüzden sizler çok kıymetlisiniz. Sizler sadece Türkiye'nin geleceği değil, Türkiye'nin bugünü ve yarınınız.” sözlerine yer verdi. Sözlerinin sonunda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın selamlarını iletti ve gençleri Ankara ve İstanbul’a davet etti.

Akabinde program soru cevap şeklinde devam etti.      

 

HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Program sonunda Geleneksel Türk Okçuluğu’nda Türkiye ikincisi Melisa Yıldırım ve 2024 Temsilci Genci Ayşegül Kaya tarafından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’na hediye takdim edildi.

 H. Nesibe Solak