Flaş Haber Yeni

ANKARA’DA BURDUR İÇİN YAN YANA, OMUZ OMUZA

ANKARA’DA BURDUR İÇİN YAN YANA, OMUZ OMUZA

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Dalgar ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Musa Yıldız’ın ev sahipliğinde birçok spor dalının Federasyon Başkanları ve yöneticileri bir araya geldi.

Programda, Burdur'un spor alanında daha etkin olabilmesi için çeşitli adımların atılması konusunda görüşmeler yapıldı. 14 Şubat 2024 Perşembe günü gerçekleştirilen görüşmede, Burdur’u Ak Parti Burdur Milletvekilleri Prof.Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Dalgar temsil etti.  

  

“DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ak Parti Burdur Milletvekili Prof.Dr.Adem Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Burdur’un Türkiye’nin spor ve turizm haritasındaki yerini güçlendirmek için çalışmalara devam edeceklerini belirterek;” Burdur Milletvekillerimiz Mustafa Oğuz, İzzet Akbulut ve MAKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile birlikte Spor Federasyonları Başkanları’yla bir araya gelerek şehrimizin spor etkinliklerinde daha etkin ve başarılı bir rol oynaması için girişimlerde bulunduk.

Doğal güzellikleri, modern tesisleri ve uygun saha olanakları ile Burdur’umuzun takımlarımıza kaliteli antrenman ve kamp imkânları sunduğunu vurguladığımız tanıtım toplantısı ile Burdur'umuzun sporcular ve spor etkinlikleri için çekici bir destinasyon haline getirmek için önemli bir adım attık.” dedi.

“ÇOK DAHA GÜZEL BİR BURDUR İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Gazi Üniversitesi ‘nde Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ve MAKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ın ev sahipliğinde birçok spor dalının Federasyon Başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelerek Burdurumuzu ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizi konuştuk. Çok daha güzel Burdur için hep birlikte çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

 “BURDUR'UN SPOR ALANINDA GELİŞMESİ VE SPOR ETKİNLİKLERİNİN ÜZERİNE YOĞUNLAŞMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”

Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz gazetemiz muhabirine verdiği bilgide Burdur’un spor alanında daha etkin bir şekilde rol oynaması için çalışmalara başladıklarının altını çizerek; “Burdur'un tüm vekilleri olarak rektörümüz ile birlikte Ankara'da bir aradayız. Burdur'un spor alanında gelişmesi ve spor etkinliklerinin üzerine yoğunlaşmak için çalışmalarımıza başladık. Milletvekillerimiz ve rektörümüz ile Burdur'u temsil etmek için adımlar atmaya ve girişimlerde bulunmaya her daim devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

MELİSA ADINISEVER