AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HASAN BASRİ YALÇIN: "SEÇİMİN SANDIKTA KAZANILDIĞINI HİÇ AKLIMIZDAN ÇIKARMAYACAĞIZ"

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HASAN BASRİ YALÇIN:

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hasan Basri Yalçın: "Seçimin sandıkta kazanıldığını hiç aklımızdan çıkarmayacağız" dedi.

AK Parti Burdur aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan YArdımcısı Hasan Basri Yalçın: iç kimseyi ihmal etmeden teker teker herkesin gönlüne gireceğiz. Seçimin sandıkta kazanıldığını hiç aklımızdan çıkarmayacağız." dedi.

AK Parti Burdur’da il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısı, 10 Şubat 2024 Cumartesi günü MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hasan Basri Yalçın’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, “Her bir ferdin eşit olduğunu savunarak ülkemizi karış karış otoyollar, köprüler demiryolları donattık. Hastaneler, barajlar yaptık. Kendi kendimize yeteriz diyerek kendi İHA’mızı, SİHA’mızı, yerli otomobilimizi ürettik. Aynı kararlılık ve inançla uzaya da ilk adımımızı attık.biz tüm engellere rağmen tüm bunları 21 yılın içerisine sığdırmayı başardık.” İfadelerine yer verdi.

Yalçın konuşmasının devamında: “Bizim meselemiz sadece belediye başkanlıklarını kazanma meselesi değil. Bizim meselemiz ülkemizi hak ettiği konuma yükseltme meselesi. 31  Mart bize yepyeni bir güç verecek, kuvvet verecek, destek verecek. Halka hizmet Hak’a hizmettir şiarıyla önce şehirlerimizi başarılarımızla milletimizin gönlüne girmek için şehirlerimizde büyük başarılar elde ettik. İktidara geldikten sonra da aynı hissiyatla vatan topraklarının her karışını yatırımla, eserle, hizmetle buluşturduk. Ülkenin sadece alt yapı eksikliklerini gidermekle, asırlık ihmalleri telafi etmekle kalmadık. Önce 2023 hedeflerimizle ardından Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla ülkenin geleceğini inşa ettik.” Dedi.

Yalçın: “31 Marta kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz. Her eve her işe her iş yerine gideceğiz. Kalbini kazanmadık kimse bırakmayacağız. Kararsızlıkları teker teker ortadan kaldıracağız.Hiç kimseyi ihmal etmeden teker teker herkesin gönlüne gireceğiz. Seçimin sandıkta kazanıldığını hiç aklımızdan çıkarmayacağız. Sizlerden seçim gününe kadar her anı değerlendirmenizi seçim günü sandığı da namusunuz olarak görerek sahiplenmenizi istiyoruz. Ülkemiz için önemli bir dönemde gerçekleştireceğimiz 31  Mart 2024 seçimlerine gerçek belediyecilik için hazırız, kararlıyız diyebiliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın konuşmasının ardından adayları sahneye davet ederek tanıttı.

Konuşmanın tamamı için:

    

 

Hale Pak