AK PARTİ BURDUR İGM ÜYESİ ADAYI HALİL ÇİÇEK SEÇİM ÇALIŞMALARINDA KONUŞTU

AK PARTİ BURDUR İGM ÜYESİ ADAYI HALİL ÇİÇEK SEÇİM ÇALIŞMALARINDA KONUŞTU

AK Parti Burdur İGM Üyesi Adayı Halil Çiçek: “4. katta, evimde hidrofor olmasa evine içme suyu çıkmıyor. Ama bizim merkez köylerimizde böyle bir sıkıntı yok.”

AK Parti Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Halil Çiçek, Burdur Belediyesi içme suyu hizmetlerini eleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Burdur  Merkez Gökçebağ Köyü’nde köy kahvesinde seçmen ziyaretinde koşuşan Çiçek; “Ben şunu söyleyelim evim Burdur Merkez’de 4’üncü katta, evimde hidrofor olmasa evine içme suyu çıkmıyor. Ama bizim merkez köylerimizde böyle bir sıkıntı yok.” dedi.

Çağdaş Burdur Gazetesi muhabirimiz Halil İbrahim Kara’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ak Parti Burdur İl genel Meclisi adayı Halil Çiçek: “Geçen yıl verdiğiniz güçlü destek ile Burdur İl Genel Meclisi’ne 3 üye girdik. Bizde verdiğiniz güçlü destek sayesinde hizmetlerimize devam ettik. Biliyorsunuz. Gökçebağ Köyü’nün içme suyu yetersizdi. Günde 1-2 saat akıyordu. Biz içme suyu şebekesini komple değiştirdik. Yeni içme suyu sondajları açtık. Yeni su depoları da yaparak 7 gün 24 saat içme suyu açmasını sağladık. Şimdi her kata her mahalleye içme suyu çıkıyor. Suyum  akmıyor diyen kalmadı. Bu  nasıl oldu? Elbette Ak Partili İl Genel Meclisi üyelerinin gücü ile oldu. Çocuk oyun parkını yaptık. Çok amaçlı düğün salonunu yaptık. Seneye de kilitli parke taşı ve sıcak asfaltınız var. Bu  İl Genel Meclisi üyesi sayısının çok olup, güçlü olması ile sağlanıyor. Şunu söyleyebilirim 51 köyümüzde içme suyu ile ilgili her hangi bir problem kalmadı. Kanalizasyon sorunu da kalmadı. Kilitli parke taşının yüzde 70’ini tamamladık. B u yatırımlar Başkent Ankara’da bakanlıklarımız ile el ele verdiğimiz için oluyor. Ak Parti bir 4 yıl daha iktidarda. Bunu çok iyi kullanalım. Daha fazla ilimize, ilçelimize, beldemize, köyümüze daha fazla yatırım alalım.  Vatandaşımıza daha iyi hizmet edelim. Ben şunu söyleyelim evim Burdur Merkez’de 4’üncü katta, evimde hidrofor olmasa evine içme suyu çıkmıyor. Ama bizim merkez köylerimizde böyle bir sıkıntı yok. Bu hizmetle oluyor.” dedi.

Halil İbrahim Kara