AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Burdur’da il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Burdur’da il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısı, 10 Şubat 2024 Cumartesi günü MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hasan Basri Yalçın’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Burdur merkez, on ilçe ve dört belde belediye başkan adayının tanıtıldığı toplantı, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Burdur İl başkanı Mustafa Özboyacı yaptı.

Özboyacı konuşmasında: “En önemli projelerimizden bir tanesi olan Burdur-Fethiye karayolumuzun hızlı bir şekilde tamamlanması için defalarca bakanlıklarımızla, genel müdürlerimizle görüşmeler yaptık ve çok şükür Hacılar gelişmesine de Badarmit köprümüzü tamamlamayı başardık. Kalan kısımlarında 2024 yılı sonu itibariyle açılması için çaba sarf ettik ve bu süreçte Burdur’umuz için en önemli olan sorun olan içme suyu problemi için vekillerimizle birlikte konuya el attık. Burdur Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partili bir belediyede olmasını önemsemeyerek, biz bunu dert etmeyerek biz Burdur için koşturmaya çaba sarf ettik ve koşturduk. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Burdur’umuz için bu sorunun çözümü için önemli adımlar attık. Özellikle geçen hafta çarşamba günü Ankara'da belediye başkan adayımız ve milletvekillerimizle birlikte yine bakanlıklarımızla ve İller Bankası Genel Müdürlüğümüzle görüşmeleri sağladık. Bizler Burdur için çalışıyoruz. Burdur için, çalışmak için de söz verdik. Biz bunu milletvekilleri bazında ve belediye başkanları bazında tüm halkımızla birlikte çalışacağız. Çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Biz bunun sözünü veriyoruz.” İfadelerine yer verdi.

  

Hale Pak