Flaş Haber Yeni

ADALET TEŞKİLATI GÜÇLENDİRME VAKFI, BURDUR MERVE GRUP’TAN LOJMAN SATIN ALDI

ADALET TEŞKİLATI GÜÇLENDİRME VAKFI, BURDUR MERVE GRUP’TAN LOJMAN SATIN ALDI

Burdur Bahçelievler Mahallesinde yer alan 24 daireden oluşan lojman, Adalet Teşkilatı Güçlendirme Vakfı bünyesinde satın alındı.

Burdur’da Adalet Bakanlığı bünyesinde yer alan lojman eksikliğinden dolayı Merve Grup Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nden, Bahçelievler Mahallesi’nde Merkez’de yer alan KYK karşısında, A,B ve D bloklarında 8 daireden oluşan toplam 24 daire Adalet Teşkilatı Güçlendirme Vakfı bünyesinde satın alındı. Satın alma işlemi, 9 Mayıs 2024 Perşembe günü, Burdur Tapu Müdürlüğünde saat 13.30’da gerçekleşti.

Satın alım ve imza işlemi, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara ile Merve Grup Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Aksöz arasında gerçekleşti. Programa, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Merve Grup Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Aksöz’ün yanı sıra Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih de katıldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, 2 ay öncesinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Burdur ziyaretleri sırasında, Burdur’da lojman eksikliği olduğunu ifade ederek, bu konu için Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfının görevlendirildiğini söyledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara konuşmasının devamında, bugün itibariyle (9 Mayıs 2024) Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın destek ve talimatlarıyla Burdur’da bulunan ve hala yapımı devam eden 50 daireden ibaret sitenin 24 dairesinin Merve Grup’tan Hasan Bey’den satın alındığını, bu hizmetin Burdur ekonomisine katkıda bulunması temennisinde bulundu.  Akabinde ise Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’a ve Adalet Teşkilatı Güçlendirme Vakfı çalışanlarına ve müdürlerine teşekkür etti.

H. Nesibe Solak