Flaş Haber Yeni

ABDULLAH ÇATLI’NIN KIZLARI BURDUR’DA AĞIRLANDI

ABDULLAH ÇATLI’NIN KIZLARI BURDUR’DA AĞIRLANDI

Türk milliyetçiliğinin simge isimlerinden merhum Abdullah Çatlı’nın kızları, Doç. Dr. Gökçen Çatlı ve Öğretim Üyesi Selcen Çatlı, Burdur’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

4 Nisan 2026 Cumartesi günü gerçekleşen ziyaret kapsamında, merhum Abdullah Çatlı’nın kızları ilk olarak MHP Burdur İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, Ülkücü Şehidi Ramazan Yeşilyayla’nın kabri başında dualar okundu.

Ziyaretin son bölümünde, Doç. Dr. Gökçen Çatlı ve Öğretim Üyesi Selcen Çatlı, teşkilat mensuplarının katılımıyla vizyonda ilgi gören “ÇATLI” filmini sinemada izledi.

MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Türk milliyetçiliği davasına ömrünü adamış merhum Abdullah Çatlı’nın hayatını konu alan bu anlamlı yapım, dava şuurumuzu, fedakarlığın ve inancın ne denli büyük bir değer olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Bu vesileyle, başta kıymetli aile fertleri olmak üzere, katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; merhum Abdullah Çatlı’yı rahmet, minnet ve dualarla anıyorum. Kıymetli misafirlerimizi, bizim için çok değerli dostlarımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Burdur’umuzda kendilerine her daim açık bir kapı, sıcak bir gönül vardır. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi